tisdag 17 april 2012

Läsläget så här i mitten av april

Jag inser att min hyllvärmarutmaning går åt pipan, eftersom jag läser en massa annat just nu. Jag kan dock trösta mig med att det jag läser är annat som stått i hyllan ett tag, så det är ju inte helt kört liksom. Har precis börjat med Tigern i Galina och jag gillar den än så länge. Borde dock fortfarande sätta mig ner och recensera några av tidigare lästa böcker, men men... har också börjat bygga upp en skaplig hög med böcker som ska med på semestern i sommar (jaja, jag vet att det är två månader kvar dit, men ändå).

2 kommentarer:

  1. Asså, ge inte upp med utmaningen. Jag har kört projekt "Länsa Bokhyllan" sedan januari 2011 och är fortfarande inte klar. Har i dagsläget ca 15-20 olästa böcker kvar här hemma. Men jag hoppas kanske kunna vara klar till bokmässan i år =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, jag har inte gett upp att läsa gamla hyllvärmare, för det MÅSTE jag göra, förr eller senare. Och det är väl senare det blir, för jag köper ju nytt hela tiden som jag vill läsa först. Man borde spärra mitt Amazon-konto så att jag inte kan beställa fler böcker...

      Radera